Jesper Tornbjerg

I bogens kapitel 4, “Økonomiske partnerskaber”, kan du læse om Jesper Tornbjerg, som har haft succes som selvudgiver. Hans case går ind under temaet: Kommercielle partnerskaber og fondstøtte.

 

Jesper Tornbjerg er journalist hos Dansk Energi, skriver nyhedsartikler, reportager og analyser om energi, miljø og klima. Da FN i 2015 vedtog verdensmålene om bæredygtighed og udvikling besluttede Jesper Tornbjerg sig for at bygge bro mellem børn og business, og udgive én børnebog for hvert af de 17 verdensmål. Han har indtil videre udgivet 11 af 17 bøger i serien, som har fået titlen ”Victoria & Verdensmålene”.  De henvender sig til børn på 9-12 år og deres forældre, bedsteforældre og lærere. Jesper Tornbjerg er for hvert bogprojekt lykkes med at skaffe forskellige investorer, som har dækket hans omkostninger, og som udover at støtte økonomisk op om projektet også er talerør og distributører af bøgerne. Hjulpet af et brændende aktuelt tema og en klart defineret målgruppe, har han flittigt brugt sit netværk og indgået kommercielle partnerskaber med bl.a. Nordea Invest, Ingeniørforeningen IDA, Danske Vandværker, Dansk Folkehjælp, m.fl.

 

Læs hele interviewet med Jesper Tornbjerg i Kapitel 4: Økonomiske partnerskaber. Du kan købe kapitlet enkeltvis, eller hele bogen som hæftet bog eller e-bog her på siden.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til webshoppen