Lars Christensen

I denne bog finder du 5 interviews med eksperter indenfor bogbranchen. I bogens femte kapitel, “Skriveprocessen”, kan du læse interviewet med Lars Christensen. Lars rådgiver om hvordan du som selvudgiver kan spare penge på korrekturlæsningen ved at være konsekvent med retskrivningsreglerne, samt overleverer et ryddeligt manuskript til korrekturlæseren.

Lars blogger om retskrivning, og har for eksempel skrevet et blogindlæg om rigtig og forkert brug af tankestregen, som han kalder “kommaets storebror og punktummets lillebror.” Lars fortæller i interviewet om:

  • Hvilke fejl han oftest retter.
  • Hvordan en korrekturrunde foregår i praksis.
  • Hvordan du overleverer manuskriptet på bedst måde til korrekturlæseren.
Om Lars

Lars Christensen er korrekturlæser og sprogkonsulent. Han er uddannet i dansk og litteraturhistorie, og har tidligere arbejdet som lærer. Nu driver han firmaet Dansk Sprogrevision, som beskæftiger sig med korrektur, tekstrevision og sproglig rådgivning. Han har beskæftiget sig med dette i 10 år, og hans kunder er alt fra etablerede forfattere til 3G studerende, og endda børnebogsforfattere. Opgaverne dækker også rapporter og magasiner.

(FOTO: Lisbeth Hjort)

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til webshoppen