Palle Bo Schmidt

Palle Bo Schmidt

Lær af eksperten - tryk

I denne bog finder du 5 interviews med eksperter indenfor bogbranchen. I bogens sjette kapitel, “Få et godt greb om produktionen”kan du læse interviewet med Palle Bo Schmidt. Han rådgiver dig om hvordan du træffer de bedste papirvalg, klargør et godt trykforlæg og sikrer dig et godt kvalitetsprodukt.

 

Palle Bo Schmidt er salgschef og medejer af Toptryk Grafisk, som han stiftede sammen med Torben Bruhn Meilandt i 1981. Toptryk ejes i dag af Scandinavian Print Group, som har i alt 300 medarbejdere, 5 produktionssteder og en omsætning tæt på en halv milliard. Toptryks afdeling ligger i Gråsten med godt 30 medarbejdere fordelt på næsten 3.000 m2 store lokaler. Deres målsætning er at være Danmarks mest effektive kvalitetstrykkeri, og den foretrukne samarbejdspartner for danske:

  • Bureauer
  • Forlag
  • Trykkerier
  • Tryksagsforhandlere
Om bogtryk

Den trykte bog kan noget som ingen andre medier kan, nemlig fastholde et øjebliksbillede og gemme det for eftertiden. At bogen så samtidig opfattes som et velfærdsgode og som noget, der giver rigtig mange en højere livskvalitet, er kun med til at underbygge den trykte bogs store betydning for os alle og for samfundet. Der findes ikke mange dedikerede bogtrykkerier i Danmark, men vi (Toptryk) er ét af dem. Vi besluttede lige omkring årtusindskiftet, at hvis vi skulle være en spiller på markedet i mange år frem, så var det ikke på basis af trykning af brevpapir og kuverter. Vi valgte derfor den niche som vi følte mest for, og som vi havde flest kompetencer og erfaring indenfor, nemlig bogproduktion.

I dag består ca. 80-90% af vores omsætning af bøger – både til små forlag, store forlag, micro-forlag, selvudgivere og privatudgivere

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til webshoppen