Rikke Finland

I denne bog finder du 5 interviews med eksperter indenfor bogbranchen. I bogens femte kapitel, “Skriveprocessen”, kan du læse interviewet med Rikke Finland. I dette kapitel finder du redaktørens guldkorn og guide til en forfatters do’s and don’ts. Og, så er Rikke i øvrigt redaktør på “Få den ud! Sådan udgiver du din egen bog”. Bliv bedre kendt med Rikke her.

Jeg redigerer og skriver bøger – siden 2012 i egen virksomhed. Foruden at have skrevet 11 bøger har jeg redigeret et utal af fagbøger og været livline (og nogle gange book butcher) for flere forfattere i skriveprocessen inden for områderne:

  • Sundhed og psykologi
  • Business og arbejdsliv
  • Kunst og kultur
  • Portrætter
Om samarbejder

Jeg har et godt netværk med masser af andre bogmennesker. Jeg kan derfor henvise dig til folk, der er eminente til at korrekturlæse, til at layoute, til at sørge for distribuering af din bog, til at skabe omtale og til at redigere eller skrive, hvis jeg ikke er den rette til din opgave. Ofte samarbejder jeg med forlaget SPITZEN Publish. Det seneste år har jeg været en del af progruppen hos Universal Futurist med fremtidsforskerne Anne Skare Nielsen og Henrik Hovgaard og et netværk af skarptslebne udtænkere og udrettere. Fordi jeg hellere vil være gode venner med fremtiden end at blive hægtet af den. Og ikke mindst fordi jeg tror, at indieforfatterne bliver fremtidens forfattere.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til webshoppen