En utrolig god nyhed landet i min indbakke i dag.

Det er en god hjælp på vej mod udgivelse, at trykkeriet Toptryk gerne vil støtte mit bogprojekt!

En utrolig god nyhed landet i min indbakke i dag: Toptryk har vendt positivt tilbage på min henvendelse om støtte til mit bogprojekt. Vi har aftalt et samarbejde om den fysiske produktion, hvor Toptryk dækker deler af trykudgiften og giver bogen noget omtale. Det er en rigtig god hjælp for mig, som er afhængig af at have gode medspillere for at komme i mål. Toptryk vil udlove en konkurrence hvor vinderen får et eksemplar af bogen, og kommer bliver en god advokat for alle dem, som gerne vil udgive på egen hånd. Det er en aftale som jeg håber begge parter vi få stor glæde af.

Mange selvudgivelser er faktisk rigtige vigtige – både for målgruppen (selvom den måske nogen gange er lille), men også for samfundet og eftertiden.

Palle Bo Schmidt
Salgschef Toptryk

Bogen udkommer som hæftet bog på FSC-mærket papir. Den er på ca. 65.000 ord og kommer til at fylde omkring 250 bogsider, inklusiv nogle ganske få illustrationer.